Mi csoda útjaink

Hosszan exponálunk

Kapcsolat

2018. augusztus 08. - hosszan exponálunk

Annyira szeretek utazni, hogy akár másnak is megszervezem.

Ha kérdésed, észrevételed van, esetleg segítséget vagy tanácsot kérsz, keress bátran!

Itt megtalálsz:

jankovich.krisztina@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://hosszanexponalunk.blog.hu/api/trackback/id/tr9114168515

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: cialis on line 2023.06.02. 01:33:51

Erre jártam, meg arra is (régi): Madrid, Toledo, péntek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kitszune 2019.07.05. 11:02:14

Az Amalfi kirándulással kapcsolatban csak annyit osztanék meg, hogy mi a férjemmel ugyan ezeket a helyeket úgy jártuk be, hogy Nápolyban a buszpályaudvaron felbéreltünk egy sofőrt, (mellesleg ő lépett oda hozzám és felajánlotta a szolgálatait) aki 100 euróért mindenhova elvitt minket...Nápolyból Stabia, Amalfi, Positano, Ravelloba stb. és vissza..Mario mindenhol megvárt minket, közben is lebonyolított pár rövid taxizást...nem kellett buszra várni, nyomorogni..Mindenhol elsőbbséget élvezett, a carabinierik mindenhol előre engedtek minket.. .SZUPER jó volt, ráadásul egy csomó érdekes dolgot mesélt, helyi mítoszokat, a maffiáról, s mivel jól beszélek olaszul, másnap hálából kivitt minket a reptérre is...

hosszan exponálunk · hosszanexponalunk.blog.hu 2019.07.06. 09:17:25

@kitszune: Kihívásnak tekintem, hogy semmilyen segítséget ne vegyek igénybe, amikor utazom. Ha épp autóval vagyunk jó, ha nem, akkor úgy közlekedem, ahogy a helyiek. Se taxit, se idegenvezetőt, se kísérőt nem vettem igénybe és nem is nagyon tervezem. Viszont, ha a szívemre teszem a kezem, az egyetlen hely, ahol ezen elgondolkodtam az pont az Amalfi-part volt. Nem vágyom vissza, de ha mégis mennem kéne, valami hasonló megoldásban gondolkodnék. Köszönöm a hozzászólásodat, várlak máskor is.

kitszune 2019.07.06. 14:49:26

Nekünk is ez volt az első eset, hogy "felbéreltünk" valakit, de nagyon jól tettük. A sofőr ismert minden kis titkos utat és így rengeteg időt spóroltunk meg az utazással és ami a lényeg volt, hogy egy nap alatt sokkal több mindent láttunk, ami igen is fontos volt számunkra a 2 hetes Nápolyban való tartózkodásunk alatt (Paestum, Pouzzoli solfatara stb. Ezzel szemben Capriban jól melléfogtunk, amikor befizettünk egy kék laguna hajókirándulásra! Egy öreg, pénzéhes halász, Gennaro (szintén ő szúrt ki minket lesben állva) 2 órás hajó útját úgy konferálta be, hogy akkora csoda lesz, hogy csak na, hát egy nagy semmi volt, már alig vártuk, hogy véget érjen. Így utólag nagy időveszteség volt, így Caprin csak a Tibérius villához jutottunk el és Anacaprit, a festők paradicsomát nem sikerült kipipálni. Egyébként én is írtam Nápolyról több cikket a blogomban angolul és magyarul (spajzgirl@wordpress.com, rokagomba@wordpress.com...Üdvözlettel: Spajzgirl

macskaróka 2019.10.07. 18:10:36

Szia! Két és fél napot fogunk Nápolyban tölteni (kora délután érkezés, második nap teljes, harmadik nap este hazautazás). Második napra tervezzük a Sorrentói-félsziget, Positano, Amalfi-part környékét. Esetleg tudnál tanácsot adni, így egy nap alatt mi a praktikus sorrend és milyen közlekedési eszközzel? Nem ragaszkodunk feltétlenül a kötelező túristalátványosságokhoz, bármilyen ötletnek örülünk ! :)

macskaróka 2019.10.09. 10:31:11

@hosszan exponálunk: Szia! Nem, pedig átkutattam minden mappát :(
(hudir@vipmail.hu)
süti beállítások módosítása